Kao i sve akcije ovog varaždinskog Rotary kluba, i ova je predstava imala humanitarni karakter, a prikupljen novac pomoći će potrebitim sugrađanima.

Varaždinski HNK u srijedu, 22. siječnja ugostio je Teatar EXIT i njihovu predstavu Dvoje'. Bojana Gregorić Vejzović i Dražen Čuček u predstavi su mnogobrojnoj varaždinskoj publici dočarali prizore iz svakodnevnog života, u čak četrnaest uloga.

Kao i svaki put do sada, gostovanje Teatra EXIT izazvalo je veliki interes javnosti pa je HNK u Varaždinu bilo raspodano do posljednjeg mjesta.

- Drago nam je da je ovako velik broj ljudi podržao ovu predstavu, ali i humanitarnu ideju Rotary kluba Varaždin 1181 - naglasio je predsjednik kluba Raymond Rojnik.

Rotary klub Varaždin 1181 aktivan je od 2003. godine, a svake godine kroz predstave, koncerte i druge humanitarne akcije potpomažu radu lokalnih udruga i institucija, a kroz stipendije ili jednokratnu pomoć pomažu i lokalnim talentiranim učenicima i glazbenicima, ali i sugrađanima u lošijoj imovinskoj situaciji.