Poštovane dame i gospodo, poduzetnice i poduzetnici,  drage prijateljice i prijatelji rotarijanci! 

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na 8. Rotary Business Forum pod nazivom „Kulturni turizam, festivali i njihove veze sa zajednicom“ koji će se, u organizaciji Rotary kluba Varaždin 1181, održati u subotu, 05. listopada 2019. godine u Koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu (A. Cesarca 1) s početkom u 12 sati.

Ovaj  Rotary business forum bavit će se slijedećim pitanjima: 

  • kulturni turizam, njegov rast i razvoj u RH u odnosu na ostale zemlje
  • festivali kao dio kulturnog turizma, ali i kao dio zajednice, odnosno njihov utjecaj na razvoj sredine, turističkih i ostalih gospodarskih potencijala
  • uloga i odnos turističkih zajednica i lokalnih vlasti prema festivalima poput Španicirfesta, Varaždinskih baroknih večeri, Adventa u Zagrebu, Ultre u Splitu i ostallh..
  • mogućnosti razvoja kulturnog turizma, zapreke i prijetnje razvoju

To su samo neka od pitanja na koje želimo odgovoriti zajedno s našim gostima, predavačima i panelistima.

Ovom, već tradicionalnom 8. Rotary Business Forumu prisustvovati će predstavnici Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice, uprava i organizatora festivala „Špancirfest“ i „Varaždinske barokne večeri“ te ostalih događanja vezanih za kulturni turizam.

Odmah nakon završetka službenog dijela, za sve naše goste i sudionike organiziran je ručak u klubu „Europa Media“ koji se nalazi u samoj zgradi HNK u Varaždinu.

NAPOMENA

Uplata kotizacije u iznosu od 200,00 kn (100,00 kn za pratnju), u koju je uključen i ručak, može se izvršiti na IBAN  HR56 412400311330 00461 kod Kent banke ili na ulazu u HNK,  prije početka samog Foruma. 

Molimo da svoj dolazak te eventualnu potrebu za smještajem javite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Raymond Rojnik Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 03.10.2019. godine, a za sve ostale informacije možete nas kontaktirati na 091/4691-122 (Igor Barlek) te 098/ 284- 054 (Raymond Rojnik).

Veselimo se Vašem dolasku!