Novosti

7. Rotary Business Forum

Kako misliš mene nema?

6. Rotary Business Forum

5. Rotary Špancirfest Business Forum

Predstava Teatra Gavran PIVO

Rotary Grill Party Gorščica 2015.

I ove godine smo se odazvali na Rotary Grill Party u organizaciji RC Zagreb Sesvete i po prvi puta osvojili prvo mjesto i titulu ROTARY GRILL CHEF 2015!

Najava 1. Rotary Health dana

Primopredaja dužnosti RC Varaždin 1181

Primopredaja dužnosti u RC Varaždin 1181 održana je 20.06.2015. Novi predsjednik kluba je Darko Mehun a tajnik kluba Vedran Žitnjak.

Obilježavanje 110 godina Rotary ideje humanitarnom akcijom za udrugu ZIPKA uz predstavu 'Lutka'

Dragi prijatelji, u nedjelju, 19.04.2015 smo u HNK Varaždin doživjeli savršen spoj humanitarne akcije, odlične predstave i obilježavanja velike rotarijanske obljetnice, okruženi mnoštvom poznatih lica i prijatelja. Zahvaljujemo se na svesrdnoj pomoći svima vama koji ste podržali našu humanitarnu akciju za Udrugu ZIPKA i kupnjom ulaznice pomogli u njenoj uspješnoj realizaciji, kao i pokroviteljima ovog događanja i naše svečanosti Gradu Varaždinu i HNK Varaždin, te medijskim pokroviteljima – VTV televiziji i Radiju Sjeverozapad. A najljepše hvala Doris i Robertu.

Humanitarni Rotary Advent 2014

Najljepše hvala varaždincima i svim ljudima dobre volje! Tijekom predbožićnog razdoblja, u razdoblju od petka 29.11. do nedjelje 21.12.2014. Rotary Club Varaždin 1181 uz veliku pomoć i podršku mladih članova Interact Cluba Varaždin 1181 organizirao je veliku humanitarnu akciju naziva “Humanitarni Rotary Advent 2014. – zdrava djeca za bolesnu djecu”. U pripremi ove akcije djeca gradskih dječjih vrtića s područja grada Varaždina i dječjeg vrtića Panda, materijalom koji je donirao Rotary Club Varaždin 1181, izradila su poklone i ukrase, znajući kome je novac prikupljen ovom akcijom namijenjen i da svojom maštom i igrom mogu uvelike uljepšati ove dane darivanja i obiteljske blagdane svojim vršnjacima koji ih zbog bolesti neće moći provesti u toplom okruženju svojih domova. Kako bi bili što dostupniji najširem krugu sugrađana tijekom četiri adventska vikenda članovi Rotary Cluba Varaždin 1181 i Interact Cluba Varaždin 1181 su na dvije lokacije – u adventskoj kućici na Kapucinskom trgu i na štandu u Trgovačkom centru Lumini, u ukupno 55 smjena izdvojili preko 260 sati svog vremena kako bi omogućili svim ljudima dobre volje da razgledaju radove naših mališana i dobrovoljnim prilozima pomognu one kojima je zaista pomoć najpotrebnija. Možemo biti više nego ponosni što je odaziv naših sugrađana i ljudi dobre volje bio izniman, i da smo zajedno s dobrovoljnim prilozima članova Rotary Cluba Varaždin 1181 prikupili ukupno 18.000,00 kn, koji iznos Rotary Club Varaždin 1181 u cijelosti donira Udruzi “Uz tebe sam” koja brine o djeci s psihomotoričkim teškoćama u razvoju u dobi od 1-10 godina. Koliko je ova humanitarna akcija bila opće prepoznata i prihvaćena potvrđuje i predivna gesta Dječjeg vrtića Lepoglava koji se pridružio akciji poklonima njihovih mališana, a naši dragi prijatelji iz Rotary Cluba Samobor poklonili su igračke namijenjene djeci o kojima brine Udruga “Uz tebe sam”. Ova akcija ne bi polučila ovakav uspjeh bez velike pomoći i podrške Grada Varaždina, Turističke zajednice Grada Varaždina, Gradske tržnice i Trgovačkog centra Lumini, te medijskog pokroviteljstva Radio Sjeverozapada, na čemu svima najljepše zahvaljujemo.

3. Rotary Business Forum u organizaciji RC Varaždin 1181

Primopredaja dužnosti RC Varaždin 1181

Primopredaja dužnosti u RC Varaždin 1181 održana je 28.06.2014. Novi predsjednik kluba je Igor Barlek, dok je novi tajnik kluba Vedran Žitnjak.

Koncert Stefan Milenkovich

Pozivamo Vas i Vaše najbliže da se dobro zabavite i pridružite ovom kulturno-humanitarnom događaju te da svojom nazočnošću i doprinosom podržite ovu akciju ROTARY CLUBA VARAŽDIN 1181 čiji je prihod namijenjen Udruzi slijepih Varaždinske županije.

Pozivnica za koncert Stefana Milenkovicha

Interact Božićni sajam

Interact club Varaždin 1181 koji djeluje pri Prvoj Gimnaziji u Varaždinu, prodajom prigodnih poklona i kolača, skuplja novac za primjerene učenike koji nisu u mogućnosti platiti maturalno putovanje. Članovi Rotary cluba Varaždin 1181 podržali su ovu akciju i financijski će je potpomognuti.

Predstava Zijaha Sokolovića “Međuigre 0-24“

U organizaciji RC Varaždin 1181 u gledalištu HNK Varaždin održat će se predstava Zijaha Sokolovića “Međuigre 0-24“. Prihod od predstave namjenjen je udruzi “Uz tebe sam“.

Rotary Grill Party Gorščica 2013.

U organizaciji RC Zagreb Sesvete održan je Grill Party Gorščica 2013. Prihod je namjenjen udruzi VELIKO SRCE MALOM SRCU za nabavku suvremenog telemetrijskog sustava. Ekipa RC Varaždin 1181 aktivno se uključila u grill natjecanje i pokazala zavidno znanje u spremanju roštilja.

Rotary Business Forum 2013.

Održan je drugi Rotary Business Forum 2013 u organizaciji RC Varaždin 1181.

Primopredaja dužnosti RC Varaždin 1181

Primopredaja dužnosti u RC Varaždin 1181 održana je 15.06.2013. U ugodnom druženju članova kluba i gostiju, predsjednički lanac preuzela je Jasna Porobija, dok je novi tajnik kluba Željko Cecelja.

Međudistrikno Rotary druženje

Povodom ulaska Hrvatske u Europsku uniju, 01.07.2013 održat će se međudistrikno Rotary druženje u Varaždinu.

Paul Harris Fellow nagrade

Za izutetan doprinos u radu kluba četvorici članova kluba dodijeljene su nagrade Paul Harris Fellow. Ovogodišnji dobitnici su Davorin Lukman, Ignac Klarić, Dragutin Hainš i Darko Mehun.

Koncert Zoran Predin Quartett

Povodom proslave 10.godišnjice kluba, Rotary Club Varaždin 1181 organizira koncert Zorana Predin Quartetta. Koncert se održava 23.05.2013 u Gledalištu HNK Varaždin. Prihod je namijenjen za pomoć varaždinskoj udruzi 'Uz tebe sam'.

3. Rotary malonogometni turnir

Najavljujemo održavanje malonogometnog turnira, trećeg po redu. Turnir će se održati 4. svibnja s početkom u 9 sati na prostorima TTS centra u Varaždinu. Prijave se primamaju do 15.04. mailom na info@mehun.hr

Naši članovi

 • Ivana Dukši

  Tajnica kluba
 • Silvio Gotić

  Predsjednik kluba

pogledaj sve»

Kontaktirajte nas

 • Rotary Club Varaždin 1181

  J. Habdelića 6
  42000 Varaždin, Hrvatska

više informacija»